-бульба - 250 г
-мяса вэнджанае - 300 г
-фасоль - 150 г
-яйкі - 4 шт.
-соль - па густу
-перац - па густу
-цыбуля - 2 шт.
Для соусу:
-яйкі - 2 шт.
-пудра цукровая - 1 г. лыжка
-соль - 2 г. лыжкі
-гарчыца - 2 г. лыжкі
-алей аліўкавы - 2 шклянкі
-воцат - 1 г. лыжка
Бульбу адварыце ужо вычышчанай
у невялікай колькасці падсоленай вады.
Рэкамендуецца трохі не дагатаваць яе,
каб бульба была злёгку цвердаватая.
Адварыць трэба і яйкі.
Парэжце гэтыя прадукты невялікімі кубікамі.
Фасоль адварыце і дайце ёй астыць.
Рэпчатую цыбулю парэжце дробнай саломкай.
Здрабніце вэнджанае мяса.
Злучыце ўсе кампаненты ў зручным посудзе і пасаліце салату па густу.
Астуджаныя яйкі ўзбіце з цукровай пудрай, соллю, гарчыцай.
Не перастаючы памешваць,
невялікімі дозамі дадайце воцат, а затым і алей.
Усё добранька перамяшайце і запраўце аліўе соусам.
|