Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ЗАМАКРЭЛА"

    -бульба - 250 г

    -мяса вэнджанае - 300 г

    -фасоль - 150 г

    -яйкі - 4 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -цыбуля - 2 шт.

    Для соусу:

    -яйкі - 2 шт.

    -пудра цукровая - 1 г. лыжка

    -соль - 2 г. лыжкі

    -гарчыца - 2 г. лыжкі

    -алей аліўкавы - 2 шклянкі

    -воцат - 1 г. лыжка

     

    Бульбу адварыце ужо вычышчанай

    у невялікай колькасці падсоленай вады.

    Рэкамендуецца трохі не дагатаваць яе,

    каб бульба была злёгку цвердаватая.

    Адварыць трэба і яйкі.

    Парэжце гэтыя прадукты невялікімі кубікамі.

    Фасоль адварыце і дайце ёй астыць.

    Рэпчатую цыбулю парэжце дробнай саломкай.

    Здрабніце вэнджанае мяса.

    Злучыце ўсе кампаненты ў зручным посудзе і пасаліце салату па густу.

    Астуджаныя яйкі ўзбіце з цукровай пудрай, соллю, гарчыцай.

    Не перастаючы памешваць,

    невялікімі дозамі дадайце воцат, а затым і алей.

    Усё добранька перамяшайце і запраўце аліўе соусам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar