-пячонка тушаная - 200 г
-агурок свежы - 100 г
-яйкі - 4 шт.
-гарох сушоны (лусканы) - 100 г
-бульба маладая - 200 г
-соль - па густу
-ёгурт - 200 г
-цыбуля зялёная - па густу
-зеляніна кропу - па густу
-зеляніна пятрушкі - па густу
-зеляніна салеры - па густу
Тушаную пячонку парэжце дробнай саломкай.
Агуркі прамыйце халоднай вадой і нарэжце кубікамі.
Яйка адварыце і здрабніце.
Лусканы гарох адварыце ў салёнай вадзе да гатовасці, зліце ваду.
Маладую бульбу адварыце ў лупіне.
Затым акуратна зніміце тонкую лупіну і парэжце бульбу кубікамі.
Змяшайце бульбу з астатнімі прадуктамі, пасаліце і запраўце ёгуртам.
Зеляніну прамыйце халоднай вадой, здрабніце.
Салату паскладайце горкай на талерку.
Пасыпце салатную горку зелянінай і падайце да стала.
|