-бульба - 250 г
-яйкі - 4 шт.
-сыр - 100 г
-каўбаса - 100 г
-мяса вэнджанае - 100 г
-алівы - 150 г
-агурок свежы - 100 г
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
-цытрына - 1 шт.
Бульбу адварыце ў лупіне, затым астудзіце і ачысціце.
Адварыце таксама яйкі, ачысціце.
Парэжце гэтыя прадукты дробнымі кубікамі.
Каўбасу і вэнджанае мяса парэжце саломкай.
Змяшайце прадукты ў адмысловым посудзе,
куды варта дадаць таксама парэзаныя агуркі.
Алівы выкарыстоўвайце кансерваваныя.
Зліце вадкасць перад ужываннем.
Дадайце алівы ў агульную сумесь і пасаліце.
Узбіце сок цытрыны з маянэзам і запраўце салату.
Паскладайце аліўе горкай на талерку і пасыпце цёртым сырам.
|