Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ЦЮРЫХСКАЯ САЛАТА

    -600 г браколі,

    -150 г свежых шампіньёнаў,

    -100 г зялёных маслін,

    -100 г здробненага міндаля,

    -20 г сметанкавага масла,

    -1 цытрына,

    -лісце базіліка,

    -2 яечных жаўтка,

    -120 г вінаграднага алею,

    -2 ст. л. белага віннага воцату,

    -2 ст. л. малака,

    -1 г л. гарчыцы,

    -мушкатавы арэх,

    -молаты салодкі чырвоны перац,

    -молаты белы перац,

    -цукар,

    -соль.

     

    Змяшаць жаўткі сырых яйкаў з гарчыцай і чырвоным перцам, дадаць мушкатавы арэх, цукар, соль, белы перац і ўзбіваць, паступова дадаючы вінаградны алей. Потым ўліць воцат і малако. Браколі памыць, абрэзаць качанчыкі, сцеблы дробна нарэзаць. Качанчыкі і кавалачкі сцеблаў бланшаваць у кіпячай вадзе 3 хвіліны, затым абліць халоднай вадой. Шампіньёны адварыць і нарэзаць лустачкамі, паліць цытрынавым сокам. Масліны разрэзаць напалову, костачкі выдаліць. Базілік дробна насекчы. Коачанчыкі браколі, кавалачкі сцеблаў, шампіньёны, масліны і базілік пакласці ў соус і перамяшаць, а потым выкласці на талерку. Здробнены міндаль падсмажыць на сметанкавым масле і пасыпаць ім салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar