Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    CЛОЕНАЯ САЛАТА З БАКЛАЖАНАМІ

    -баклажаны

    -памідоры

    -часнык

    -маянэз.

     

    Бяруцца баклажаны, рэжуцца кружочкамі, абсмажваюцца на алеі. Памідоры рэжуцца кружочкамі (пажадана, каб па дыяметры супадалі з баклажанамі).

    У слоік маянэза дадаецца часнык (прапушчаны праз часныкадавілку). На вялікую плоскую талерку ўкладваюцца ў адзін пласт баклажанавыя кружочкі.

    Змазваюцца маянэзам з часныком, потым на іх памідорныя кружочкі, потым ізноў баклажанавыя, памідорныя і гэтак далей да дасягнення патрэбнай вышыні (маянэзам трэба прашмароўваць кожны пласт).

    Выглядае гэта як слупкі стаячыя шчыльна адзін да аднаго. Апошні пласт павінен быць памідорны.

    Ён пэцкаецца маянэзам, пасыпаецца цёртым сырам і зелянінай (лепш за ўсё пятрушкай). Даць трохі настаяцца ў холадзе.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.09.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar