-1 качан пекінскай капусты;
-2 памідора;
-2 агурка;
- 200 г натуральнага ёгурта;
-1,5 г. л. цытрынавага соку;
-усходнія спецыі;
-свежая зеляніна пятрушкі - па густу.
1. Капусту тонка нашаткаваць. Агуркі, памідоры нарэзаць маленькімі кубікамі. Зеляніну пятрушкі дробна пасекчы.
2. Прыгатаваць соус. Натуральны ёгурт злучыць са спецыямі і цытрынавым сокам. Усё добра перамяшаць.
3. Капусту, агуркі, памідоры, зеляніну пятрушкі злучыць у салатніку і перамяшаць. Гародніну заліць ёгуртавым соусам і яшчэ раз перамяшаць.
|