Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ГАРАЧАЯ САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ВЕШАНКАМІ

    -вешанкі – 200 г

    -памідоры - 5-6 шт.

    -рэпчатая цыбуля - 2 цыбуліны

    -таматавы сок - 1-2 шклянкі

    -баклажаны - 6 шт.

    -белае сталовае віно - 1/3 шклянкі

    -аліўкавы алей - 1 шклянка

    -сок - 1 цытрыны

    -заправа,

    -соль

    -перац чорны молаты - па густу,

    -пярынкі зялёнай цыбулі,

    -галінка базіліка - для ўпрыгожвання.

     

    Баклажаны наразаюцца кубікам і замочваюцца ў вадзе з даданнем соку цытрыны.

    Рэпчатая цыбуля наразаецца дробным кубікам, абсмажваецца з падрыхтаванымі баклажанамі і таматавым сокам. Запраўляецца спецыямі і соллю.

    Грыбы вешанкі абсмажваюцца на аліўкавым алеі з даданнем белага віна, солі і перцу.

    Памідоры наразаюцца кружочкамі і злёгку падпякаюцца ў духоўцы. З пярынак зялёнай цыбулі выразаюцца ажурныя лісточкі для ўпрыгожвання.

    Пры падачы да стала ў цэнтр талеркі выкладваюцца баклажаны, зверху - абсмажаныя вешанкі, па баках талеркі ўкладваюцца лустачкі памідораў, пярынкі зялёнай цыбулі, галінка базіліка.

    Па жаданні ў баклажаны можна дадаць дробна сечаны часнык. Тады страва атрымаецца больш вострай на густ.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.09.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar