Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    КАПУСНАЯ САЛАТА З САДАВІНАЙ

    -вялікі качан чырвонай капусты - 1 шт.

    - невялікі качан белай капусты - 1 шт.

    -грэйпфруты - 2 шт.

    - яблыкі - 2 шт.

    -корань салеры - 150 г

    - сок - 1/2 цытрыны

    - чырвоны перац (балгарскі) - 2 струка

    - маянэз - 125 г

    -сліўкі (смятана вышэйшай якасці) - 125 г

    - вычышчаныя грэцкія арэхі - 60 г

    - трохі травяной солі

     

    Верхняе лісце з чырвонакачаннай капусты выдаліць. Унутранае лісце, аж да аднаго тонкага ліста, асцярожна выняць так, каб "чара" з чырвонага лісця засталася. Гэту "чару" асцярожна вымыць і даць ёй абсохнуць.

    Вынятае лісце чырвонай капусты вымыць і парэзаць тонкай саломкай. Белакачанную капусту пачысціць, вымыць і парэзаць вельмі тонкай саломкай. Гэту саломку патаўчы таўкушкай да стану празрыстасці.

    Грэйпфруты як след пачысціць да поўнага выдалення белай скуркі. Мякаць выняць і парэзаць на кубікі. Яблыкі вымыць, разрэзаць на 4 часці і выдаліць асяродак. Затым яблыкі парэзаць на кубікі.

    Салеру пачысціць, пацерці на дробнай тарцы і паліць цытрынавым сокам. Струкі перцу вымыць, разрэзаць на 4 часці, вычысціць і парэзаць дробнай палоскай.

    Маянэз змяшаць са сліўкамі і заправіць травяной соллю. Дробнапарэзаную траву змяшаць з прыгатаванымі кампанентамі (акрамя "чары" з чырвонай капусты) і соусам і даць пастаяць 15 хвілін пад вечкам.

    Тым часам буйна пасекчы арэхі. "Чару" з чырвонай капусты пакласці ў вялікую салатную міску і напоўніць яе часткай салаты. Пасыпаць арэхамі. Пакінутую частку салаты паставіць побач у звычайнай салатнай місцы.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar