Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ПАМІДОРЫ ФАРШАВАНЫЯ ПЯЧОНКАЙ ТРЭСКІ

    -памідоры (сакавітыя, мясістыя) - 10 шт.;

    -яйка - 1-2 шт.;

    -каперсы - 3 г.л.;

    -пячонка трэскі - 1 слоічак;

    -зеляніна (пятрушка, зялёная цыбуля) - па густу

     

    Для падрыхтоўкі начыння яйка дробна насекчы, змяшаць са

    здробненымі салёнымі каперсамі, зелянінай пятрушкі і зялёнай цыбуляй.

    Пячонку трэскі перакласці на папяровую сурвэтку,

    каб выдаліць лішак тлушчу.

    Расцерці ў місцы пячонку трэскі

    і дадаць астатнія кампаненты начыння, усё перамяшаць.

    У памідораў зрэзаць вечка, лыжкай акуратна выняць сярэдзіну.

    Можна выкарыстоўваць таматавую мякаць для начыння,

    але лепш гэтага не рабіць,

    бо залішняя вільготнасць начыння нам не патрэбна.

    Кожную памідорку напоўніць начыннем

    і прыбраць у халадзільнік хвілін на 20-30. Закуска гатовая.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar