-памідоры (сакавітыя, мясістыя) - 10 шт.;
-яйка - 1-2 шт.;
-каперсы - 3 г.л.;
-пячонка трэскі - 1 слоічак;
-зеляніна (пятрушка, зялёная цыбуля) - па густу
Для падрыхтоўкі начыння яйка дробна насекчы, змяшаць са
здробненымі салёнымі каперсамі, зелянінай пятрушкі і зялёнай цыбуляй.
Пячонку трэскі перакласці на папяровую сурвэтку,
каб выдаліць лішак тлушчу.
Расцерці ў місцы пячонку трэскі
і дадаць астатнія кампаненты начыння, усё перамяшаць.
У памідораў зрэзаць вечка, лыжкай акуратна выняць сярэдзіну.
Можна выкарыстоўваць таматавую мякаць для начыння,
але лепш гэтага не рабіць,
бо залішняя вільготнасць начыння нам не патрэбна.
Кожную памідорку напоўніць начыннем
і прыбраць у халадзільнік хвілін на 20-30. Закуска гатовая.
|