Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ПЛАСТАВАЯ САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ І ГРУШАЙ

    -бульба - 8 шт.

    -пячонка трэскі – 300 г

    -грушы - 2 шт.

    -морква - 2 шт.

    -яйка - 5 шт.

    -кроп - 1 пучок

    -агуркі салёныя - 7 шт.

    запраўка:

    -смятана – 150 г

    -маянэз – 150 г

    -соус соевы - 1 ст.л.

     

    Курыныя яйкі сварыць укрутую, астудзіць, пачысціць і буйна нацерці.

    Бульбу і моркву адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе.

    Астудзіўшы, нарэзаць гародніну невялікімі кубікамі.

    Гэтак жа нарэзаць кубікамі салёныя агуркі.

    Дробна пасекчы зеляніну кропу.

    Дадаць асобна па 1/3 часці кропу да бульбы, морквы і агуркоў.

    Грушы парэзаць на невялікія кавалачкі.

    Пячонку трэскі выняць са слоіка,

    абсушыць ад масла і расцерці відэльцам.

    Для падрыхтоўкі запраўкі змяшаць смятану з маянэзам

    і соевым соусам.

    Выкласці ў салатнік пластамі:

    бульбу з кропам, пячонку трэскі, грушы, моркву з кропам,

    палову яйкаў, агуркі з кропам.

    Прашмароўваць усе пласты прыгатаваным соусам,

    акрамя пячонкі трэскі.

    Пасыпаць салату зверху пакінутымі цёртымі яйкамі

    і падаць да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar