-тварог - 200 г,
-малако - 5-6 ст. лыжак,
-1 рэпа,
-1 салера,
-зеляніна пятрушкі – 25 г,
-зеляніна цыбуля-парэя – 25 г,
-зеляніна кропу – 25 г,
-лісце салаты – 20 г,
-сок адной цытрыны - 1 шт.
Тварог (пажадана тлусты) вельмі добра перамяшайце з малаком
і соллю, так каб атрымалася аднастайная маса.
Затым дадайце дробна нарэзаныя і расцёртыя рэпу, салеру,
а таксама здробненую зеляніну пятрушкі, цыбулі-парэі, кропу.
Усё добра перамяшайце і выкладзіце на лісце салаты,
палітыя цытрынавым сокам.
|