Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ПЛАТЭ - ТВАРОГАВАЯ САЛАТА

    -тварог - 200 г,

    -малако - 5-6 ст. лыжак,

    -1 рэпа,

    -1 салера,

    -зеляніна пятрушкі – 25 г,

    -зеляніна цыбуля-парэя – 25 г,

    -зеляніна кропу  – 25 г,

    -лісце салаты – 20 г,

    -сок адной цытрыны - 1 шт.

     

    Тварог (пажадана тлусты) вельмі добра перамяшайце з малаком

    і соллю, так каб атрымалася аднастайная маса.

    Затым дадайце дробна нарэзаныя і расцёртыя рэпу, салеру,

    а таксама здробненую зеляніну пятрушкі, цыбулі-парэі, кропу.

    Усё добра перамяшайце і выкладзіце на лісце салаты,

    палітыя цытрынавым сокам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar