Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ПРАСЛАВУТАЯ САЛАТА АЛІЎЕ

    -ялавічына

    -бульба

    -морква

    -яйкі

    -каперсы кансерваваныя

    -агурок свежы

    -зялёны гарошак, мазгавых гатункаў. кансерваваны

    -маянэз

    -соль

    -перац чорны свежазмелены

     

    Адварваем бульбу і моркву.

    Даць гародніне астудзіцца, зняць скурку з бульбы і морквы,

    адкрыць слоік гарошку, сварыць укрутую яйкі, ачысціць іх,

    зняць зялёную скурку з агурка (толькі калі яна грубая),

    дастаць слоічак каперсаў іспанскай вытворчасці,

    адварыць кавалак добрай ялавічыны

    ў малой колькасці вады да мяккага стану.

    Пасля ўсёй гэтай падрыхтоўчай працы -

    наразаем дробнымі кубікамі бульбачку, моркву і агурок

    (памер кубіка адвольны, у межах 5-7 мм),

    мяса (назапасьцеся вострым нажом,

    калі будзеце рэзаць мяса, каб не разламаць яго на бясформавыя

    кавалачкі), яйкі, якія сячэм на падыходнага памеру кавалачкі.

    Кладзем у даволі шырокую міску, для таго, каб праз некалькі хвілін

    было зручна ўсё мяшаць, не расціскаючы кавалачкі бульбачкі.

    Перад гэтым дастаём з халадзільніка пакуначак маянэза.

    Выціскаем патрэбную колькасць маянэза ў салату.

    Далікатна і не спяшаючыся старанна змешваем усю гэту пышнасць

    у нашай місцы, не забыўшыся дадаць у салату свежазмелены

    чорны перац і соль.

    Пакідаем салату настаяцца хвілін на 30 ці больш.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar