-агурок (кружочкамі) - 3 шт.
-цыбуля рэпчатая (тонка нарэзаць кольцамі) - 1 шт.
-белы воцат - 1/4 шклянкі
-соль - 1/2 г.л.
-цукар - 2.5 ст.л.
-вада - 1/4 шклянкі
-пятрушка ці кінза (дробна нарэзаная зеляніна) - па густу
-кайенскі перац (нарэзаны) - 1 шт.
У місцы сярэдняга памеру злучыце разам воцат, ваду, соль, цукар. Калі цукар цалкам растворыцца, уліце сумесь у міску з нарэзанымі агуркамі, цыбуляй і перцам.
Добра перамяшайце і астудзіце. Упрыгожце гатовую салату зелянінай. Падавайце асобна ці як гарнір да ялавічыны, свініны, курыных грудак.
|