-бульба адвараная (у мундзіры) - 400 г
-морква адвараная (у мундзіры) - 150 г
-яйкі вараныя - 6 шт.
-агуркі салёныя - 300 г
-каўбаса вараная - 300 г
-маянэз - 300 мл
-гарошак зялёны кансерваваны - 1 слоік
-цыбуля зялёная - 1 пучок (36 г)
-соль (па жаданні) - па густу
-перац молаты (па жаданні) - па густу
Бульбу адварыць у лупіне, астудзіць, ачысціць,
нарэзаць дробнымі кубікамі.
Адварыць моркву, астудзіць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі.
Яйкі адварыць укрутую, астудзіць, ачысціць, нарэзаць кубікамі.
Агуркі ачысціць ад скуркі, нарэзаць дробнымі кубікамі.
Зялёную цыбулю здрабніць. Нарэзаць каўбасу кубікамі.
У місцы змяшаць нарэзаную гародніну, зялёны гарошак і маянэз.
Паспрабаваць салату Аліўе з каўбасой на соль
і дасаліць пры неабходнасці па густу.
|