Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ 1904 ГОДА”

    -бульба - 2 шт.

    -мяса крабаў камчацкіх - 100 г

    -курапатка белая паляндвіца - 150 г

    -агурок - 1 шт.

    -агуркі марынаваныя - 2 шт.

    -язык ялавічны - 150 г

    -гарошак зялёны - 50 г

    -яйкі - 4 шт.

    -хрэн сметанкавы - 40 г

    -каперсы - 50 г

    -маянэз - 120 г

    -соль - па густу

    Для ўпрыгожвання:

    -яйка перапёлчына - 8 шт.

    -салата зялёная фрызе - 50 г

    -ікра чорная - 20 г

    -ікра чырвоная - 20 г

    -шыйкі ракавыя - 80 г

     

    Бульбу адварыць у мундзіры, астудзіць, ачысціць,

    нарэзаць вельмі дробнымі кубікамі.

    Краба адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць, дробна нарэзаць.

    Паляндвіцу курапаткі адварыць у падсоленай вадзе,

    астудзіць, дробна нарэзаць.

    Агуркі нарэзаць вельмі маленькімі кубікамі.

    Язык адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць,

    ачысціць, дробна нарэзаць.

    Яйкі адварыць укрутую, астудзіць, ачысціць, пасекчы.

    Інгрэдыенты злучыць, заправіць сумессю хрэна і маянэза,

    старанна перамяшаць.

    Прыгатаваць упрыгожванне.

    Перапёлчыны яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць,

    разрэзаць кожнае напалову.

    Выняць жаўткі, пасекчы іх.

    У бялковыя палоўкі раскласці ікру і ракавыя шыйкі.

    Салату пасыпаць здробненымі жаўткамі

    і расставіць на іх фаршаваныя палоўкі перапёлчыных яйкаў.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 318 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar