-бульба - 200 г
-морква - 150 г
-гарошак зялёны замарожаны - 100 г
-агурок свежы - 75 г
-карнішоны - 75 г
-каперсы - 50 г
-жэле з цацаркі - 75 г
-язык цялячы - 175 г
-вэнджаная качка - 125 г
соус "Аліўе":
-маянэз - 100 г
-ёгурт нат. - 150 г
-кетчуп - 50 г
Спачатку трэба змяшаць усе інгрэдыенты для соуса.
Карнішоны, свежыя, вычышчаныя ад скуркі агуркі,
адвараную гародніну (бульбу, моркву), адваранае курынае яйка,
жэле з цацаркі, зялёны гарошак нарэзаць дробнымі кубікамі (7 мм),
змяшаць і падсаліць каляровай соллю,
заправіць соусам "Аліўе",
упрыгожыць лустачкамі адваранага цялячага языка
і вэнджанай качынай грудкі.
Жэле з цацаркі: сварыць насычаны празрысты булён
з даданнем гародніны і рэзкіх затавак.
Працадзіць, дадаць падрыхтаваны жэлацін.
|