-60 г адваранай бульбы
-60 г адваранай морквы
-30 г кансерваванага гарошку
-30 г мяса вэнджанай курыцы
-2 ст. л. чырвонай ікры
-1/2 ст. л. свежай сечанай пятрушкі
-2 салёных агурка
-1 свежы агурок
-1 адваранае курынае яйка
-60 г соуса "Айёлі"
Для соуса:
-2 свежых курыных яйкі (жаўткі)
-1 ст. л. дыжонскай гарчыцы
-1 ст. л. соку цытрыны
-дробка солі
-дробка молатага перцу
-50 мл аліўкавага алею
1. Усю гародніну нарэзаць "як звычайна" кубікам, пасаліць і паперчыць,
перамяшаць, заправіць соусам айёлі, дадаць курыцу і ікру,
зеляніну, перамяшаць і падаваць.
2. Соус: узбіць яйкі венцам з гарчыцай
і павольна ўліваць аліўкавы алей, у канцы дадаць сок цытрыны, соль
і перац, перамяшаць.
|