Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" АД ШЭФ-КУХАРА РЭСТАРАНА "РЫБАМБЕЛЬ" МІХАСЯ КУКЛЕНКА

    Для салаты:

    -вычышчаная адвараная бульба -25 г

    -адвараная морква - 25 г

    -свежы агурок - 25 г

    -свежы замарожаны зялёны гарошак - 15 г

    -адвараная курыная паляндвіца - 45 г

    -вараныя перапёлчыны яйкі - 2 шт.

    Для соуса Ліёнез:

    -дамашні маянэз - 3 ст. л.

    -дробна пасечаная цыбуля-шалот - 5 г

    -зерненая гарчыца - 5 г

    -свежая пятрушка здробненая - 3 г

    Для ўпрыгожвання:

    -салата фрызе

    -свежы міні-шпінат

    -кукуруза

    -салата "дубовы ліст"

     

    Прыгатаваць дамашні маянэз з 1 ст. л. дыжонскай гарчыцы,

    1 ст.л. белага віннага воцату, двух жаўткоў і солі (па густу).

    Змяшаць усе інгрэдыенты ў блендэры, а затым,

    не перастаючы памешваць, тонкім струменьчыкам уліць

    не рафінаваны аліўкавы (ці іншы раслінны) алей.

    Адкласці 3 ст. л. соуса для падрыхтоўкі соуса Ліёнез.

    Дадаць дробна сечаную цыбулю-шалот, зерненую гарчыцу

    і здробненую пятрушку і перамяшаць.

    Зялёны гарошак ачысціць, зняўшы з кожнай гарошыны лупіну.

    Бульбу, моркву, агурок, яйкі і курыную паляндвіцу парэзаць шарыкамі

    адмысловым нажом ці пасекчы кубікамі памерам 0,5 см.

    Пакласці ў міску, заправіць соусам Ліёнез па густу і перамяшаць.

    Салатнае лісце прамыць і старанна абсушыць.

    Пакласці салату на талерку, упрыгожыць салатным лісцем

    і падаць да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar