Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА АЛІЎЕ АДМЫСЛОВАЯ

    -курыная грудка - 1 шт.

    -бульба - 4 шт.

    -морква - 1 шт.

    -кансерваваны гарошак - 100 г

    -свежы агурок - 1 шт.

    -марынаваны агурок - 1 шт.

    -яйкі курыныя - 3-4 шт.

    -кансерваваныя алівы без костачак - 100 г

    -маянэз - 100 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -зеляніна - па густу

     

    Курыную паляндвіцу памыць. Заліць халоднай вадой.

    Пасаліць. Адварыць да гатовасці (30-40 хвілін). Астудзіць.

    Курыныя яйкі адварыць укрутую. Астудзіць і ачысціць.

    Памыць моркву і бульбу.

    Адварыць да гатовасці ў мундзіры, 20-30 хвілін.

    Астудзіць. Курыныя яйкі парэзаць кубікамі.

    Курыную паляндвіцу нарэзаць на кавалачкі.

    Моркву ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Бульбу ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.

    Адкрыць слоічак кансерваваных зялёных аліў.

    Нарэзаць кольцамі. Агуркі нарэзаць кубікамі.

    Зеляніну памыць і дробна нарэзаць.

    Усе інгрэдыенты скласці ў міску, пасаліць і паперчыць па густу.

    Заправіць салату Аліўе з курыцай і алівамі маянэзам.

    Добра перамяшаць. Пакласці ў салатніцу. Упрыгожыць.

    Падаваць салату Аліўе з курыцай і алівамі астуджанай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar