-курыная грудка - 1 шт.
-бульба - 4 шт.
-морква - 1 шт.
-кансерваваны гарошак - 100 г
-свежы агурок - 1 шт.
-марынаваны агурок - 1 шт.
-яйкі курыныя - 3-4 шт.
-кансерваваныя алівы без костачак - 100 г
-маянэз - 100 г
-соль - па густу
-перац - па густу
-зеляніна - па густу
Курыную паляндвіцу памыць. Заліць халоднай вадой.
Пасаліць. Адварыць да гатовасці (30-40 хвілін). Астудзіць.
Курыныя яйкі адварыць укрутую. Астудзіць і ачысціць.
Памыць моркву і бульбу.
Адварыць да гатовасці ў мундзіры, 20-30 хвілін.
Астудзіць. Курыныя яйкі парэзаць кубікамі.
Курыную паляндвіцу нарэзаць на кавалачкі.
Моркву ачысціць, нарэзаць кубікамі.
Бульбу ачысціць, нарэзаць кубікамі.
Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.
Адкрыць слоічак кансерваваных зялёных аліў.
Нарэзаць кольцамі. Агуркі нарэзаць кубікамі.
Зеляніну памыць і дробна нарэзаць.
Усе інгрэдыенты скласці ў міску, пасаліць і паперчыць па густу.
Заправіць салату Аліўе з курыцай і алівамі маянэзам.
Добра перамяшаць. Пакласці ў салатніцу. Упрыгожыць.
Падаваць салату Аліўе з курыцай і алівамі астуджанай.
|