-яйкі курыныя - 7 шт.
-бульба сярэдняя - 6 шт.
-морква сярэдняя- 2 шт.
-агуркі салёныя - 2 шт.
-зялёны гарошак кансерваваны - 400 г
-каўбаса вараная - 400 г
-маянэз - 200 мл
-соль - па густу
-перац чорны молаты - 0,25 г.л.
1. Заліць вымытыя яйкі халоднай вадой,
пасаліць ваду і паставіць на агонь.
Давесці да кіпення і варыць 8 хвілін укрутую.
2. Бульбу, моркву вымыць, заліць кіпенем, пасаліць
і варыць пасля закіпання хвілін 20 да гатовасці.
3. Пакуль варацца яйкі і гародніна, адкрыць слоічак гарошку,
зліць з яго ваду, перакласці ў міску.
4. Агуркі нарэзаць небуйнымі кубікамі і адправіць да гароху.
5. Каўбасу, як і агуркі, нарэзаць кубікамі і дадаць у салату.
6. Сварыліся яйкі.
Астудзіць іх у халоднай праточнай вадзе, ачысціць,
нарэзаць кубікамі. У салату.
7. Нарэшце вось, гатовая гародніна.
Зліць з іх ваду, ачысціць і астудзіць.
8. Нарэзаць гародніну кубікамі і дадаць у салату.
9. Заправіць салату маянэзам. Пасаліць, паперчыць па густу.
|