-язык свіны - 100 г
-агурок салёны - 40 г
-бульба - 60 г
-яйкі перапёлчыны - 7 шт. (+2 на ўпрыгожванне)
-ікра чырвоная - 4 г.л.
-ракавыя шыйкі - 50 г
-гарошак кансерваваны - 40 г
-маянэз - 50 г
1. Бульбу і яйкі адварваем, даём астыць і здрабняем дробным кубікам.
2. Язык і агурок таксама рэжам кубікам.
Змешваем усе інгрэдыенты, дадаем ракавыя шыйкі,
запраўляем маянэзам, соль па густу.
3. Выкладваем салату Аліўе на талерку, упрыгожваем перапёлчынымі
яйкамі з чырвонай ікрой і можна дадаць некалькі ракавых шыек
на салату.
|