Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА АЛІЎЕ "ДЛЯ БУРЖУЯЎ"

    -язык свіны - 100 г

    -агурок салёны - 40 г

    -бульба - 60 г

    -яйкі перапёлчыны - 7 шт. (+2 на ўпрыгожванне)

    -ікра чырвоная - 4 г.л.

    -ракавыя шыйкі - 50 г

    -гарошак кансерваваны - 40 г

    -маянэз - 50 г

     

    1. Бульбу і яйкі адварваем, даём астыць і здрабняем дробным кубікам.

    2. Язык і агурок таксама рэжам кубікам.

    Змешваем усе інгрэдыенты, дадаем ракавыя шыйкі,

    запраўляем маянэзам, соль па густу.

    3. Выкладваем салату Аліўе на талерку, упрыгожваем перапёлчынымі

    яйкамі з чырвонай ікрой і можна дадаць некалькі ракавых шыек

    на салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar