-бульба - 5-6 шт.
-цыбуля - 2 шт.
-яйкі - 3 шт.
-агуркі салёныя - 3 шт.
-цыбуля-парэя - 1 пучок
-соль - па густу
-маянэз - 250 г
Сварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці бульбу,
яйка сварыце ўкрутую.
Дробна парэжце адвараную бульбу, пасечыце яйкі.
Усё перамяшайце. Зараз парэжце салёныя агуркі кружочкамі
і дадайце іх да агульнай масы.
Нашаткуйце рэпчатую цыбулю, пакладзіце яе
да ўсіх астатніх інгрэдыентаў і ўсё перамяшайце .
Запраўце салату маянэзам і пасаліце.
Замест маянэза можна выкарыстоўваць запраўку са смятаны.
Упрыгожце салату дробна нарэзанай цыбуляй-парэяй.
|