Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ ПА-ІТАЛЬЯНСКУ" АД ШЭФ-КУХАРА РЭСТАРАНА PICCOLINO МІРКО КАЛДЗІНА

    Маянэз дамашні:

    -алей аліўкавы -150 г

    -гарчыца - 20 г

    -жаўткі - 4 шт.

    -соль - 2 г

    -цукар - 2 г

    Аліўе па-італьянску:

    -бульба адвараная - 30 г

    -морква вараная - 10 г

    -свежы агурок - 10 г

    -салёны агурок - 10 г

    -яйка варанае - 1 шт.

    -крэветкі - 1 шт.

    - вычышчаныя  мідыі - 3-4 шт.

    -ванголе - 3-4 шт.

    -кальмар міні - 2 шт.

    -гарошак свежы - 12 г

    -маянэз дамашні -25 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Маянэз:

    У міску ці высокую шклянку для блендэра разбіць яйка,

    дадаць гарчыцу, соль і цукар.

    Узбіць блендэрам да аднастайнай масы.

    Не спыняючы працу блендэра, тонкім струменьчыкам

    уліваць аліўкавы алей,

    пакуль маянэз не набудзе жаданую кансістэнцыю.

    Морапрадукты:

    Морапрадукты ачысціць, на распаленай патэльні

    абсмажыць з часныком, чаборам, вострым перцам.

    Дадаць трохі белага віна, пачакаць, пакуль яно не выкіпіць.

    Пасаліць па густу.

    Адвараную бульбу, моркву, яйка, салёны

    і свежы агурок нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Дадаць нарэзаныя таксама дробнымі кубікамі крэветкі

    і міні-кальмары, дадаць гарошак і перамяшаць з даданнем маянэза.

    Дадаць па густу соль і перац.

    Упрыгожыць зверху мідыямі і ванголе.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.12.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar