Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" ПА-САВЕЦКУ

    -бульба адвараная "у мундзіры" - 6 шт.

    -агурок (можна марынаваны) - 1-2 шт.

    -курыца адвараная (вяндліна, каўбаса) - 200 г

    -гарошак зялёны кансерваваны - 1 шклянка

    -яйка - 6 шт.

    -маянэз- па густу

    -смятана - па густу

    -соль - па густу

     

    Бульбу, моркву, яйкі і агуркі пачысціць і дробна пасекчы.

    Мякаць курыцы не наразаць, а наскубці -

    так салата атрымліваецца значна далікатней.

    Змяшаць усе кампаненты, пасаліць, паперчыць,

    заліць смятанай і маянэзам.

    Па жаданні можна дадаць дробна пасечаную зялёную

    ці рэпчатую цыбулю (памятайце, дадаваць у салату яе трэба

    перад самай падачай).

    Выкладзеную высокай горкай салату ўпрыгожце галінкамі пятрушкі,

    долькамі яблыкаў, кружочкамі марынаваных агуркоў,

    кавалачкамі курыцы.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.12.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar