Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ САВЕЦКАЯ"

    -бульба - 4 шт.

    -яйкі курыныя - 7 шт.

    -каўбаса "доктарская" - 300 г

    -агуркі салёныя - 3 шт.

    -морква - 2-3 шт.

    -зялёны гарошак кансерваваны - 1 слоічак

    -цыбуля зялёная (па жаданні) - 1 пучок

    -зеляніна - па густу

    -маянэз - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Добра вымыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву.

    Астудзіць. Ачысціць. Заліць яйкі халоднай вадой.

    Пасаліць і адварыць укрутую. Астудзіць і ачысціць.

    Моркву нарэзаць кубікамі. Бульбу нарэзаць кубікамі.

    Яйкі нарэзаць кубікамі. Каўбасу нарэзаць кубікамі.

    Агуркі нарэзаць кубікамі, ўтварыўшыйся сок зліць.

    Зялёны гарошак адкрыць і адкінуць на друшляк, каб сцякла вадкасць.

    Зеляніну вымыць і дробна нарэзаць.

    Зялёную цыбулю вымыць і нарэзаць.

    (Цыбулю у аліўе часцей не дадаюць, але калі выкарыстоўваецца,

    то лепш зялёная.)

    Усе інгрэдыенты злучыць у місцы, пасаліць, паперчыць

    і заправіць маянэзам па густу. Добра перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.12.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar