-бульба - 4 шт.
-яйкі курыныя - 7 шт.
-каўбаса "доктарская" - 300 г
-агуркі салёныя - 3 шт.
-морква - 2-3 шт.
-зялёны гарошак кансерваваны - 1 слоічак
-цыбуля зялёная (па жаданні) - 1 пучок
-зеляніна - па густу
-маянэз - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
Добра вымыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву.
Астудзіць. Ачысціць. Заліць яйкі халоднай вадой.
Пасаліць і адварыць укрутую. Астудзіць і ачысціць.
Моркву нарэзаць кубікамі. Бульбу нарэзаць кубікамі.
Яйкі нарэзаць кубікамі. Каўбасу нарэзаць кубікамі.
Агуркі нарэзаць кубікамі, ўтварыўшыйся сок зліць.
Зялёны гарошак адкрыць і адкінуць на друшляк, каб сцякла вадкасць.
Зеляніну вымыць і дробна нарэзаць.
Зялёную цыбулю вымыць і нарэзаць.
(Цыбулю у аліўе часцей не дадаюць, але калі выкарыстоўваецца,
то лепш зялёная.)
Усе інгрэдыенты злучыць у місцы, пасаліць, паперчыць
і заправіць маянэзам па густу. Добра перамяшаць.
|