Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" ШЭФ-КУХАРА РЭСТАРАНА "THE САД" АДРЫЯНА КЕТГЛАСА

    -10 г асятрыны гарачага вэнджання

    -10 г амара

    -10 г крабавага мяса

    -10 г ракавых шыек

    -10 г анчоусавага алею

    -10 г марынаванай аленіны

    -7 г вэнджанай качкі

    -10 г варанага языка

    -5 г свежага агурка

    -5 г маласольнага агурка

    -5 г сцябла салеры

    -5 г дайкона

    -10 г жэле з салеры

    -10 г жэле з агурка

    -кайенскі перац

    -1 жаўток перапёлчынага яйка

    Для соуса:

    -167 г ліставой салаты

    -6 жаўткоў

    -40 г аліўкавага алею

    -40 г нерафінаванага алею

    -1 г соуса "Ворчэстэр"

    -20 г гарэлкі

    -20 г свежага хрэна

    -2 г хераса

     

    1. Усе інгрэдыенты нарэзаць кубікамі і пакласці на талерку, у тым ліку

    і парэзанае кубікамі жэле з агурка і салеры.

    Перапёлчына яйка пакласці ў маразільную камеру на 12 гадзін,

    затым размарозіць - бялок не зменіць сваю структуру,

    а жаўток стане падобны на шарык сметанкавага масла,

    пакласці яго зверху на інгрэдыенты, па цэнтру талеркі.

    2. Узбіць у блендэры аснову маянэза:

    ва ўзбітыя жаўткі ўліць тонкім струменьчыкам алей.

    Затым дадаць па чарзе астатнія інгрэдыенты і свежы,

    нацёрты на дробнай тарцы хрэн.

    3. Пры падачы паліць страву анчоусавым алеем і соусам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar