Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" З ЯЗЫКОМ

    -бульба - 3-4 шт.

    -морква - 1 шт.

    -язык свіны - 1 шт.

    -гарошак зялёны кансерваваны - 100 г

    -агуркі марынаваныя - 2 шт.

    -яйкі курыныя - 4-5 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -маянэз - па густу

    -ці смятана - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Свіны язык замачыць на 1 гадзіну ў халоднай вадзе. Прамыць.

    Заліць халоднай вадой. Даць закіпець. Дадаць соль і перац.

    Варыць на невялікім агні пад вечкам да гатовасці, каля 90 хвілін.

    Затым спаласнуць халоднай вадой, зняць скурку,

    выразаць неядомыя месцы. Яйкі выкласці ў рондаль.

    Заліць халоднай вадой.

    Даць закіпець. Варыць на сярэднім агні 10 хвілін. Кіпень зліць.

    Яйкі заліць халоднай вадой. Астудзіць.

    Бульбу і моркву памыць.

    Выкласці ў рондаль, заліць халоднай вадой. Даць закіпець.

    Варыць на сярэднім агні ў мундзіры да гатовасці, каля 20-25 хвілін.

    Бульбу ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Моркву ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Вараны язык нарэзаць кубікамі.

    Вараныя яйкі ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Цыбулю рэпчатую пачысціць, памыць і дробна нарэзаць.

    Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку. Зліць вадкасць.

    Агуркі нарэзаць кубікамі. Усе інгрэдыенты выкласці ў міску.

    Пасаліць і паперчыць па густу.

    Заправіць салату "Аліўе" з языком маянэзам ці смятанай.

    Добра перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar