-бульба - 5-6 шт.
-крабавыя палачкі - 200 г
-кукуруза кансерваваная - 1 слоік
-морква - 1-2 шт.
-агуркі марынаваныя - 2-3 шт.
-цыбуля зялёная - па густу
-яйка курынае - 3-4 шт.
-маянэз - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
1. Размарозіць крабавыя палачкі.
2. Памыць і адварыць бульбу ў мундзіры і моркву.
Астудзіць і пачысціць.
3. Сварыць яйка ўкрутую, астудзіць.
4. Марынаваныя агуркі парэзаць кубікамі.
Памыць і нарэзаць зялёную цыбулю.
5. Адкрыць кукурузу кансерваваную. Зліць вадкасць.
6. Нарэзаць кубікамі моркву, бульбу, крабавыя палачкі і яйкі.
7. Усе падрыхтаваныя інгрэдыенты скласці ў міску.
Пасаліць і паперчыць. Заправіць па густу маянэзам.
Пакласці салату Аліўе з крабавымі палачкамі ў салатніцу.
Упрыгожыць.
|