-курыца адвараная - 200 г
-бульба - 6 шт.
-морква - 3 шт.
-цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі
-агуркі марынаваныя - 2 шт.
-яблыка - 1 шт.
-гарошак зялёны кансерваваны - 1 шклянка
-яйка - 3 шт.
-маянэз - 2 слоікі
-соль - па густу
-перац - па густу
Для яе выкарыстоўваецца толькі мяса птушкі.
Да мяса дадайце гародніну сярэдняй велічыні, нарэзаную вельмі тонка:
бульбу, цыбулю, моркву, агуркі марынаваныя,
яблыка, кансерваваны зялёны гарошак.
Тонка нарэжце яйкі, ўліце маянэз, дадайце соль, молаты перац.
Выкладзеную высокай горкай салату ўпрыгожце галінкамі пятрушкі,
долькамі яблыкаў, кружочкамі марынаваных агуркоў,
кавалачкамі курыцы.
У "Аліўе", як і ў любой іншай салаце,
вельмі важна выконваць дакладную прапорцыю.
|