Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" З КУРЫЦАЙ ВЯНДЛІНАЙ І АПЕЛЬСІНАМ

    -вяндліна - 400-500 г

    -агурок свежы - 2 шт.

    -апельсін - 2 шт.

    -лісце салаты - па густу

    -яйка - 4 шт.

    -курыца вэнджаная - 0.5 шт.

    -алей аліўкавы - 1 ст. лыжка

    -базілік - па густу

    -маяран - па густу

    -шалвея - па густу

    -мята - па густу

    -арэх кедравы - па густу

    Для соусу:

    -гарчыца - 0.5 ст. лыжкі

    -цукар - 0.5 г. лыжкі

    -алей аліўкавы - 1 ст. лыжка

     

    Лісце зялёнай салаты нарэзаць на кавалачкі і выслаць дно салатніцы.

    Вяндліну, вычышчаны агурок, бялкі вараных яйкаў

    дробна нарэзаць саломкай і перамяшаць.

    Пакінутыя жаўткі яйкаў расцерці,

    перамяшаць з лыжкай аліўкавага алею, дадаць спецыі.

    Змяшаць да атрымання аднастайнага соусу.

    Заправіць гэтым соусам вяндлінна-агурочна-бялковую сумесь

    і яшчэ раз перамяшаць.

    Выкласці горкай на салатнае лісце.

    Узяць вэнджаную курыцу.

    Адлучыць мяса і рукамі падзяліць яго на невялікія кавалачкі.

    Гэтымі кавалачкамі курыцы абкласці ўжо змешчаную на талерцы горку.

    Асобна прыгатаваць гарчычны соус гарчыцу

    змяшаць з аліўкавым алеем і цукрам.

    Расцерці. Атрыманым соусам заліць курыцу.

    Два апельсіна ачысціць, разабраць на долькі,

    счысціць скурку, нарэзаць на кубікі і выкласці наступным пластом.

    Пасыпаць усё кедравымі арэшкамі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar