Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" З КУРЫНАЙ ПАЛЯНДВІЦАЙ

    -бульба - 2-3 шт.

    -курыная паляндвіца - 300 г

    -агуркі марынаваныя - 2-3 шт.

    -морква - 1-2 шт.

    -яйкі курыныя - 4-6 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -гарошак зялёны (кансерваваны) - 200 г

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Курыную паляндвіцу памыць, заліць халоднай вадой.

    Давесці да кіпення. Варыць на сярэднім агні да гатовасці.

    Астудзіць разам з булёнам (тады мяса будзе сакавіцей).

    Памыць бульбу і моркву. Закіпяціць імбрычак.

    Заліць гародніну кіпенем.

    Адварыць на сярэднім агні гародніну ў мундзіры да гатовасці,

    каля 20 хвілін.

    Ваду зліць. Гародніну астудзіць і ачысціць.

    Яйкі заліць вадой і адварыць укрутую, каля 10 хвілін.

    Астудзіць і ачысціць.

    Курыную паляндвіцу нарэзаць папярок валокнаў кавалачкамі

    ці разабраць рукамі на дробныя кавалачкі.

    Бульбу нарэзаць кубікамі. Моркву нарэзаць кубікамі.

    Агуркі марынаваныя нарэзаць кубікамі. Яйкі нарэзаць кубікамі.

    Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.

    Ачысціць, памыць і дробна нарэзаць рэпчатую цыбулю.

    Усе інгрэдыенты скласці ў міску. Пасаліць і паперчыць па густу.

    Заправіць салату "Аліўе" з курыцай маянэзам і добра перамяшаць.

    Аліўе паставіць на 1 гадзіну ў халадзільнік.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 278 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar