-філе сёмгі слабасаленай (ці паляндвіца ласося слабасалёнага)
- 200 г
-яйкі курыныя адвараныя - 5 шт.
-кансерваваны гарошак - 200 г
-бульба - 3-4 шт.
-морква - 1-2 шт.
-свежы агурок - 2 шт.
-пятрушка - 1 пучок
-цыбуля зялёная - 2-3 пярынкі
-маянэз - 200 г
-соль - 1 дробка
-перац - 1 дробка
Бульбу і моркву памыць, адварыць у мундзіры да гатовасці.
Астудзіць і ачысціць. Яйкі адварыць укрутую.
Астудзіць і ачысціць. Агуркі памыць і нарэзаць кубікамі.
Бульбу нарэзаць кубікамі. Моркву нарэзаць кубікамі.
Нарэзаць паляндвіцы ласося (сёмгі) на кубікі.
Адлучыць бялкі ад жаўткоў. Бялкі нарэзаць кубікамі.
Жаўткі нацерці на дробную тарку.
Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.
Памыць і дробна нарэзаць зялёную цыбулю і пятрушку.
Зрабіць маянэзна-жаўтковую запраўку
для гэтага злучыць у місцы маянэз і цёртыя жаўткі.
Старанна змяшаць маянэз з цёртымі жаўткамі.
Злучыць усе інгрэдыенты ў місцы. Пасаліць, паперчыць.
Заправіць салату аліўе запраўкай. Усё добра змяшаць.
|