Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" З ЛАСОСЕМ (СЁМГАЙ)

    -філе сёмгі слабасаленай (ці паляндвіца ласося слабасалёнага)

    - 200 г

    -яйкі курыныя адвараныя - 5 шт.

    -кансерваваны гарошак - 200 г

    -бульба - 3-4 шт.

    -морква - 1-2 шт.

    -свежы агурок - 2 шт.

    -пятрушка - 1 пучок

    -цыбуля зялёная - 2-3 пярынкі

    -маянэз - 200 г

    -соль - 1 дробка

    -перац - 1 дробка

     

    Бульбу і моркву памыць, адварыць у мундзіры да гатовасці.

    Астудзіць і ачысціць. Яйкі адварыць укрутую.

    Астудзіць і ачысціць. Агуркі памыць і нарэзаць кубікамі.

    Бульбу нарэзаць кубікамі. Моркву нарэзаць кубікамі.

    Нарэзаць паляндвіцы ласося (сёмгі) на кубікі.

    Адлучыць бялкі ад жаўткоў. Бялкі нарэзаць кубікамі.

    Жаўткі нацерці на дробную тарку.

    Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.

    Памыць і дробна нарэзаць зялёную цыбулю і пятрушку.

    Зрабіць маянэзна-жаўтковую запраўку

    для гэтага злучыць у місцы маянэз і цёртыя жаўткі.

    Старанна змяшаць маянэз з цёртымі жаўткамі.

    Злучыць усе інгрэдыенты ў місцы. Пасаліць, паперчыць.

    Заправіць салату аліўе запраўкай. Усё добра змяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 317 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar