-бульба - 2 шт.
-агуркі марынаваныя - 2 шт.
-морква карэйская - 2 шт.
-яйкі - 2 шт.
-гарошак зялёны кансерваваны - 100 г
-цыбуля - 1 шт.
-курыная паляндвіца - 200 г
-маянэз - 100 г
-зеляніна пятрушкі - па густу
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Ў асобным посудзе адварыць паляндвіцу курыцы.
Гатовае мяса птушкі нарэзаць тонкімі палоскамі.
Агуркі, цыбулю і зеляніну пятрушкі вымыць і нарэзаць.
Бульбу, моркву і яйкі адварыць у падсоленай вадзе да гатовасці.
Астудзіць, пасля чаго ачысціць і нарэзаць дробнымі кавалачкамі.
Усе нарэзаныя інгрэдыенты перамяшаць у глыбокай талерцы,
дадаць зялёны гарошак, пасаліць, паперчыць і пакласці на талерку.
Перад падачай да стала салату паліць маянэзам, перамяшаць
і пасыпаць пятрушкай.
|