Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА АЛІЎЕ З РЫБАЙ

    -бульба - 200 г

    -морква - 100 г

    -гарошак зялёны замарожаны - 100 г

    -яйкі - 2 шт.

    -паляндвіца хека - 100 г

    -цыбуля салатная - 50 г

    -маянэз - 75 г

    -соль - па густу,

    -перац чорны молаты - па густу

     

    Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры (30 хвілін),

    ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Моркву вымыць, адварыць у лупіне (30 хвілін),

    ачысціць і таксама нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Гарошак адварыць.

    Для гэтага закіпяціць ваду, усыпаць замарожаны гарошак,

    давесці да кіпення і варыць 2-3 хвіліны.

    Ваду зліць. Яйкі адварыць, ачысціць і дробна нарэзаць.

    Рыбу адварыць у невялікай колькасці вады (10-15 хвілін).

    Пры неабходнасці адлучыць ад костак. Дробна нарэзаць.

    Цыбулю ачысціць і дробна нарэзаць.

    Злучыць усе інгрэдыенты. Перамяшаць.

    Дадаць маянэз, соль, перац. Ізноў старанна перамяшаць.

    Пакінуць салату Аліўе з рыбай у халадзільніку на 2-3 гадзіны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar