Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ" З СЁМГАЙ І СВЕЖЫМ АГУРКОМ

    -сёмга слабасалёная - 300 г

    -бульба - 4-5 шт.

    -яйка курынае - 3 шт.

    -марынаваны агурок - 1-2 шт.

    -агурок свежы - 2-3 шт.

    -зялёны гарошак кансерваваны - 200 г

    -зеляніна - па густу

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -маянэз - 150 мл

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

     

    Яйкі сварыць укрутую (прыкладна 8-9 хвілін з моманту закіпання вады),

    астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны і нарэзаць кубікамі.

    Бульбу сварыць "у мундзірах" (20-30 хвілін з моманту закіпання вады,

    усё залежыць ад памеру), зліць ваду, астудзіць, ачысціць

    і нарэзаць кубікамі.

    Свежыя агурочкі памыць, абсушыць, нарэзаць кубікамі.

    Марынаваныя агурочкі таксама нарэзаць кубікамі.

    Адкрыць слоічак зялёнага гарошку, зліць вадкасць

    і дадаць гарошак у салату.

    Сёмгу нарэзаць кубікамі ці палоскамі.

    Ачысціць рэпчатую цыбулю, нарэзаць дробна кубікамі.

    Заправіць салату "Аліўе" з сёмгай маянэзам, дадаць соль, перац

    і зеляніну па густу. Усё старанна перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.12.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar