-сёмга слабасалёная - 300 г
-бульба - 4-5 шт.
-яйка курынае - 3 шт.
-марынаваны агурок - 1-2 шт.
-агурок свежы - 2-3 шт.
-зялёны гарошак кансерваваны - 200 г
-зеляніна - па густу
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-маянэз - 150 мл
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Яйкі сварыць укрутую (прыкладна 8-9 хвілін з моманту закіпання вады),
астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны і нарэзаць кубікамі.
Бульбу сварыць "у мундзірах" (20-30 хвілін з моманту закіпання вады,
усё залежыць ад памеру), зліць ваду, астудзіць, ачысціць
і нарэзаць кубікамі.
Свежыя агурочкі памыць, абсушыць, нарэзаць кубікамі.
Марынаваныя агурочкі таксама нарэзаць кубікамі.
Адкрыць слоічак зялёнага гарошку, зліць вадкасць
і дадаць гарошак у салату.
Сёмгу нарэзаць кубікамі ці палоскамі.
Ачысціць рэпчатую цыбулю, нарэзаць дробна кубікамі.
Заправіць салату "Аліўе" з сёмгай маянэзам, дадаць соль, перац
і зеляніну па густу. Усё старанна перамяшаць.
|