Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АЛІЎЕ З ТУНЦОМ" АД ШЭФ-КУХАРА КАРЛА ГРЭКА РЭСТАРАНА SIXTY

    -бульба адвараная - 50 г

    -морква адвараная - 30 г

    -авакада - 50 г

    -свежыя агуркі - 30 г

    -соевы соус - 10 г

    -тунец с/с - 80 г

    -маянэз - 20 г

    -соус васабі - 20 г

    -ікра тобіко - 5 г

    -цыбуля сібулет - 1 г

    -парасткі сакуры - 5 г

    Соус Васабі:

    -маянэз - 100 г

    -сок лайма -12 г

    - згушчонка - 40 г

    -вада - 25 г

    -парашок васабі - 10 г

    Усе інгрэдыенты перамяшаць да аднастайнай массы

    Соль для засолкі рыбы:

    -соль дробная - 500 г

    -соль марская - 500 г

    -цукар - 500 г

    -цэдра цытрыны - 5 г

    -сумесь пяці перцаў - 10 г

    -чабор - 20 г

    Усе інгрэдыенты змяшаць. Рыба соліцца з разлікам 1/1.

     

    Тунец папярэдне пасаліць, замарынаваць у соевым соусе, затым нарэзаць кубікам і заправіць 1/2 соусам васабі. Адвараную бульбу, моркву, авакада і свежыя агуркі нарэзаць сярэднім кубікам, дадаць дробна нарэзаную цыбулю сібулет, заправіць 1/2 соусам васабі і маянэзам, пакласці ў форму зверху запраўлены тунец, затым упрыгожыць ікрой тобіко і парасткамі сакуры.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar