-бульба адвараная - 150 г
-агуркі марынаваныя - 40 г
-яйка варанае - 215 г
-агуркі салёныя - 75 г
-гарошак зялёны - 40 г
-курыная грудка адвараная - 175 г
-курыная грудка вэнджаная - 125 г
-качка вэнджаная - 35 г
-памідор вялены - 25 г
Соус для аліўе:
-маянэз - 200 г
-кетчуп - 50 г
-кары - па густу
-соевы соус - 5 г
Усе інгрэдыенты парэзаць кубікамі, перамяшаць,
дадаць 150 г соуса для аліўе.
Упрыгожыць ружанькамі з марынаванай грушы і радыскі,
чыпсамі з кораня лотуса, адваранымі перапёлчынымі яйкамі
і іншымі прадуктамі - як падкажа фантазія.
|