-бульба - 4 шт.
-морква - 1 шт.
-яйкі курыныя - 4 шт.
-марынаваныя агуркі - 2-3 шт.
-кансерваваны зялёны гарошак - 200 г
-вяндліна - 200 г
-маянэз - 7-8 ст. лыжак
-зеляніна пятрушкі - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
Бульбу вымыць і адварыць у мундзіры да гатовасці.
Астудзіць. Ачысціць і нарэзаць кубікамі.
Яйкі адварыць укрутую. Астудзіць.
Ачысціць і нарэзаць кубікамі.
Моркву вымыць і адварыць у мундзіры да гатовасці. Астудзіць.
Ачысціць і нарэзаць кубікамі. Вяндліну нарэзаць кубікамі.
Агуркі нарэзаць кубікамі. Адкрыць слоічак кансерваванага гарошку.
Вымыць і дробна нарэзаць зеляніну. Усе інгрэдыенты злучыць у місцы.
Пасаліць і паперчыць. Дадаць маянэз. Салату добра перамяшаць.
|