-3 агурка,
-4-5 памідораў,
-6 салодкіх перцаў,
-2 невялікія цыбуліны,
-2 ст. лыжкі алею,
-4 г. лыжкі воцату,
-1 ст. лыжка здробненай зеляніны кропу,
-чорны молаты перац,
-соль па густу.
Агуркі і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - саломкай, цыбулю - паўколамі.
Калі цыбуля вельмі вострая, то яе трэба перамяшаць з соллю, заліць вадой і пакінуць у ёй на 5-10 хвілін, пасля чаго адкінуць на друшляк, каб сцякла вада.
Заправіць салату алеем, молатым перцам, воцатам. Пры падачы на стол салату пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай кропу.
|