Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "АСАРЦІ"

    -3 агурка,

    -4-5 памідораў,

    -6 салодкіх перцаў,

    -2 невялікія цыбуліны,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -4 г. лыжкі воцату,

    -1 ст. лыжка здробненай зеляніны кропу,

    -чорны молаты перац,

    -соль па густу.

     

    Агуркі і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - саломкай, цыбулю - паўколамі.

    Калі цыбуля вельмі вострая, то яе трэба перамяшаць з соллю, заліць вадой і пакінуць у ёй на 5-10 хвілін, пасля чаго адкінуць на друшляк, каб сцякла вада.

    Заправіць салату алеем, молатым перцам, воцатам. Пры падачы на стол салату пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай кропу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.07.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar