Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "ДАЧНАЯ"

    -500 г ліставой ці качаннай салаты,

    -3/4 шклянкі сыроваткі,

    -1/4 баханкі свежага пшанічнага хлеба,

    -1 зубчык часныку,

    -2 г. лыжкі здробненай зеляніны кропу,

    -соль па густу.

    Хлебную хрумсткую скарыначку адлучыць ад мякаці,

    добра нацерці часныком і дробна нарэзаць.

    Прамытае лісце салаты разрэзаць на 2-3 часці,

    пакласці ў салатнік, пасаліць, заправіць сыроваткай,

    акуратна перамяшаць, дадаць нарэзаную хлебную скарынку і кроп.

    Яшчэ раз асцярожна перамяшаць, выкласці ў салатнік

    і адразу ж падаць на стол, пакуль не паразмакаў хлеб.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.06.2015)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar