Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА “ЕЛІСЕЙСКІЯ ПАЛІ»

    -1-1,5 кг кветкавай капусты,

    -300 г маладой цыбулі (галоўкі з зелянінай),

    -1 долька часныку,

    -2 лаўровых ліста,

    -250 г чырвонага віна,

    -4 ст. л. арэхавага алею,

    -2 ст. л. ягаднага воцату,

    -1 г. л. гарчыцы,

    -зялёная салата,

    -цукар,

    -соль.

     

    Качан капусты падзяліць на суквецці, памыць. Цыбулю памыць, зялёную частку дробна нарэзаць і адкласці.

    Галоўкі і белыя сцеблы таксама дробна нарэзаць. Змяшаць воцат з чырвоным віном, пакласці лаўровы ліст, цукар, соль і закіпяціць гэту сумесь.

    Вычышчаныя долькі часныку і суквецці кветкавай капусты варыць у гэтым марынадзе 5 хвілін, зачыніўшы рондаль вечкам, пасля чаго капусту выняць і астудзіць.

    Цыбулю таксама бланшаваць у гэтым марынадзе 3 хвіліны, потым астудзіць. Марынад ўліць у міксер, дадаць гарчыцу, молаты перац, па густу - цукру і солі і ўзбіваць, дадаючы арэхавы алей.

    Лісце салаты прамыць і раскласці на талерках. Капусту і цыбулю апусціць у прыгатаваны соус, перамяшаць і выкласці на лісце салаты. Упрыгожыць дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar