-300 г свежай белакачаннай капусты;
-1 сярэдняя рэдзька;
-2 морквы;
-1 кісла-салодкае яблыка;
-100 г смятаны;
-соль - па густу.
1. Рэдзьку вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.
2. Моркву памыць і таксама нацерці на буйнай тарцы.
3. У яблыка выняць семечкі і парэзаць яго тонкай саломкай.
4. Капусту вельмі дробна нашаткаваць вострым нажом, злёгку абсмажыць.
5. Рэдзьку, моркву, яблыка, капусту злучыць і перамяшаць.
6. Салату пасаліць па густу, заправіць смятанай і яшчэ раз перамяшаць. Смятану можна замяніць маянэзам.
|