-1 маленькі качан белакачаннай капусты;
-3 - 4 свежых цвёрдых памідора;
-100 - 150 г сыра цвёрдых гатункаў;
-1 пучок кропу;
-1 пучок пятрушкі;
-соль,
-маянэз - па густу.
1. Капусту памыць, нашаткаваць, трохі пасаліць і падушыць рукамі, каб капуста дала сок.
2. Зеляніну пятрушкі і кропу добра памыць, абсушыць на сурвэтцы, затым дробна нарэзаць.
3. Памідоры таксама памыць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Цвёрды сыр нацерці на буйнай тарцы.
4. Сечаную капусту, зеляніну пятрушкі і кропу, нарэзаныя памідоры, цёрты сыр злучыць і добра перамяшаць.
5. Салату пасаліць па густу, заправіць маянэзам і яшчэ раз перамяшаць.
|