Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА КІТАЙСКАЯ “КАПУСТА МАРЫНАВАНАЯ"

    (кітайская кухня)

    -капуста - 1,5 кг

    - морква - 2 шт.

    - алей - 1 шклянка

    - воцат яблычны - 1/2 шклянкі

    - вада - 2 шклянкі

    - цукар - 2 ст. лыжкі

    - соль - 2 ст. лыжкі

    - глютамат натрыю - 1 ст. лыжка

    - перац

    - лаўровы ліст

    - кмен .

     

    Нарэзаць капусту, як для засолкі. Нацерці моркву на буйнай тарцы. Перамяшаць капусту з морквай, утрамбаваць у шкляны ці эмаляваны посуд. Пакласці ў ваду цукар, соль, перац, спецый і закіпяціць. Заліць гарачым расолам капусту і пакінуць на 6 гадзін пры пакаёвай тэмпературы. Пасля гэтага астудзіць і падаваць як салату да мясных ці рыбных страў.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 113 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar