Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА КІТАЙСКАЯ “УСХОДНЯЯ"

    -белакачанная капуста - 600 г

    - сушоны чырвоны перац - 1 струк

    -сок 1 цытрыны

    - алей - 50 г

    -глютамат натрыю - 0,5 г. лыжкі

    - цукар

    - соль - па густу

     

    Капусту нарэзаць кубікамі, апарыць кіпенем і адціснуць рукамі. Нагрэць у рондалі алей (але ні ў якім разе не даводзіць да кіпення), апусціць у яго чырвоны перац, глютамат натрыю, капусту, трохі цукровага пяску, уліць цытрынавы сок і старанна перамяшаць. Даць салаце пастаяць не меней 4 гадзін і тады падаваць на стол.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar