-браколі - 300 г
-цыбуля - 1 шт.
-яблыка - 1 шт.
- дробна нарэзаная зеляніна (пятрушка, кроп) - 2 ст. лыжкі
- цытрынавы сок
- алей
- молаты чорны перац
- глютамат натрыю
- соль
Браколі прамыць, апусціць на некалькі хвілін у салёную ваду. Выняць, даць вадзе сцячы. Разрэзаць папярок маленькімі кавалачкамі. Ачысціць цыбулю і яблыка. Цыбулю дробна парэзаць, а яблыка нацерці на буйнай тарцы. Усе кампаненты злучыць, апырскаць цытрынавым сокам, пасаліць і паперчыць па густу, перамяшаць з алеем і глютаматам натрыю. У салату можна пакласці дробна пасечанае яйка.
|