Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА КІТАЙСКАЯ З БРАКОЛІ З АРЭХАМІ

    - браколі - 1 кг

    - цыбуля - 1 шт.

    - маргарын - 2 ст. лыжкі

    - белае дэсертнае віно - 1 чарка -

    здробненыя грэцкія арэхі - 3 ст. лыжкі

    - соль

    -молаты чорны перац

    - мушкатавы арэх

     

    Браколі вымыць, падзяліць па суквеццях, сцеблы нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Заліць кіпячай падсоленай вадой, пагатаваць прыкладна 5 хвілін, адцадзіць. Цыбулю ачысціць, нарэзаць, падсмажыць з 1/2 ст. лыжкай маргарыну да бурштынавага колеру. У рондалі разагрэіць 1 ст. лыжку маргарыну, пакласці падзеленыя браколі, падсмажаную цыбулю, уліць віно, заправіць па густу мушкатавым арэхам. Тушыць пад вечкам на слабым агні прыкладна 15 хвілін. Арэхі падсмажыць з 1/2 ст. лыжкай маргарыну. Браколі выкласці на летнюю талерку, пасыпаць перцам і падсмажанымі арэхамі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar