Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА КІТАЙСКАЯ З БРАКОЛІ З МОРКВАЙ

    -браколі - 500 г

    -морква - 1-2 шт.

    - агурок - 1 шт.

    - зялёная цыбуля-батун - 50 г

    - алей - 1-2 ст. лыжкі

    - кмен - 1/2 г. лыжкі

    - імбір - 1/2 г. лыжкі

    - воцат ці цытрынавы сок

    - соль

    - цукар

    - чорны молаты перац

     

    Кмен заліць гарачай вадой і вытрымаць 20-30 хвілін. Браколі і моркву адварыць у падсоленай вадзе. Браколі выкласці на сіта, даць вадзе сцячы, падзяліць на часткі, даўжынёй 3-4 см. Моркву нацерці на буйнай тарцы. Салёны ці марынаваны агурок нарэзаць тонкімі лустачкамі, нарэзаць зялёную цыбулю-батун. Усё перамяшаць з алеем, паліць воцатам ці цытрынавым сокам і вадой, у якой намочваўся кмен. Заправіць па густу цукрам, соллю, імбірам, молатым перцам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar