(кітайская кухня)
- кальрабі - 4 невялікія галоўкі
- радыска - 2-3 пучка
-алей - 3 ст. лыжкі
- воцат - 4 ст. лыжкі
- глютамат натрыю - 1/2 г. лыжкі
- сечаная зеляніна - 1 ст. лыжка
- соль
- цукар
- перац
Кальрабі ачысціць, вымыць, буйна нашаткаваць. Радыску ачысціць, абрэзаць, вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, усё перамяшаць.
Для соусу: Змяшаць алей, воцат, глютамат натрыю, дадаць сечаную зеляніну. Соус перамяшаць, дадаўшы соль, цукар і перац. Злучыць салату з соусам, даць ёй некаторы час прапітацца. Паспрабаваць на густ. Калі спатрэбіцца, дадаць яшчэ солі, перцу ці цукру.
|