Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 22
    Гасцей: 22
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА КІТАЙСКАЯ З КАЛЬРАБІ “ВІТАМІНАВАЯ"

    (кітайская кухня)

    - кальрабі - 4 невялікія галоўкі

    - радыска - 2-3 пучка

    -алей - 3 ст. лыжкі

    - воцат - 4 ст. лыжкі

    - глютамат натрыю - 1/2 г. лыжкі

    - сечаная зеляніна - 1 ст. лыжка

    - соль

    - цукар

    - перац

     

    Кальрабі ачысціць, вымыць, буйна нашаткаваць. Радыску ачысціць, абрэзаць, вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, усё перамяшаць.

    Для соусу: Змяшаць алей, воцат, глютамат натрыю, дадаць сечаную зеляніну. Соус перамяшаць, дадаўшы соль, цукар і перац. Злучыць салату з соусам, даць ёй некаторы час прапітацца. Паспрабаваць на густ. Калі спатрэбіцца, дадаць яшчэ солі, перцу ці цукру.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2014)
    Праглядаў: 218 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar