-400 г белакачаннай капусты,
-1-2 яблыка,
-1-2 галоўкі цыбулі,
-3 яйкі,
-70 г слівак,
-2 ст. л. алею,
-1 г. л. гарчыцы,
-1 ст. л. цытрынавага соку,
-цукар,
- соль.
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. Усе гэтыя інгрэдыенты перамяшаць. Яйкі сварыць укрутую, адлучыць жаўткі ад бялкоў. Жаўткі расцерці, змяшаць са сліўкамі, алеем, цытрынавым сокам і гарчыцай. Гэтым соусам паліць салату і ўпрыгожыць дробна нарэзанымі бялкамі.
|