Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА “ЛЕНСКАЯ”

    -400 г белакачаннай капусты,

    -1-2 яблыка,

    -1-2 галоўкі цыбулі,

    -3 яйкі,

    -70 г слівак,

    -2 ст. л. алею,

    -1 г. л. гарчыцы,

    -1 ст. л. цытрынавага соку,

    -цукар,

    - соль.

     

    Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. Усе гэтыя інгрэдыенты перамяшаць. Яйкі сварыць укрутую, адлучыць жаўткі ад бялкоў. Жаўткі расцерці, змяшаць са сліўкамі, алеем, цытрынавым сокам і гарчыцай. Гэтым соусам паліць салату і ўпрыгожыць дробна нарэзанымі бялкамі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 121 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar